Osynlig.eu
Bloggen som ger dig en klar bild av ekonomi och politik

Utanför Boxen & FonderUtanför boxen

Hej allihopa, nu är det Sebastian som skriver, tänkte bara skriva av mig lite om en diskussion jag och Peter hade häromdagen om att tänka utanför boxen. Vi har först och främst tänkt oss att skapa en återkommande serie där vi tar upp nya häftiga företag som löser problem på ett helt nytt sätt, helt enkelt en artikelserie där vi hjäps åt att förstå hur man tänker utanför boxen.

Problemet – Peters hår

Det började med att jag såg att Peter hade börjar tappa hår, han sa att han inte direkt berörs av det men om han fick välja så skulle han vilja ha kvar allt hår då han själv anser att han inte ser bra ut med tunt hår. I vilket fall föranledda detta till att vi började att kolla runt på olika produkter som finns på marknaden och som sägs motverka håravfall.

Marknaden – Produkten

Det är en speciell marknad som främst domineras av olika typer av läkemedel eller andra tillskott som sägs ska kunna förhindra håravfallet. Vi hittade en produkt som stack ut väldigt mycket och som vi fick upp ögonen för så pass mycket att Peter till och med har lovat att han ska testa den.

Lösningen en mössa?

Det var en mössa som fungerar på ungefär samma sätt som de där madrasserna som var populära för något år sedan som alla hade, det är små plastspikar som sätts mot huden/hårsäckarna för att på det viset stimulera kroppen att tillföra blod till området, när detta görs så börjar hårsäckarna att producera mer hår enligt dem.

En riktigt häftig produkt där någon helt klart har tänkt helt utanför boxen.

Har ni några fler tips på produkter som ni vill att vi lyftar fram till ljuset så kan ni kontakta oss på kontakt@osynlig.eu med alla era galna men geniala produkter.

Copyright © Osynlig.eu 2015